vrijdag 19 februari 2016

BEAUTY & SKIN CARE - Yogandha

veelzijdige oliën voor extra stimulans

De oliën van Yogandha kun je op verschillende manieren gebruiken en zorgen voor een extra stimulans waar je dat nodig hebt.Alle ingrediënten in de oliën van Yogandha zijn 100% natuurlijk waardoor je huid deze sneller en beter opneemt. Yogandha heeft alle ingrediënten puur gekozen op hun voordelen voor lichaam en geest. Zo zijn ze Vegan, 100% natuurlijk, dierproefvrij en zoveel mogelijk biologisch. Ook de verpakking is gemaakt van gerecycled materialen en bevatten geen lijm, dus volledig composteerbaar. De natuurlijke body & bad oliën van Yogandha worden handmatig samen gesteld in Ierland.

Karma
5% van de winst van Yogandha gaat naar Women for Women International. Deze organisatie gelooft in een stabiele maatschappij door sterke vrouwen te helpen. Ze helpen vrouwen in acht landen door ze support te leveren, zodat de vrouwen toegang krijgen tot levens veranderende vaardigheden. Om zo te kunnen verhuizen van crisis en armoede naar een stabiel en economische zelfstandigheid.


Body’s oils
Er zijn 3 verschillende body oliën verkrijgbaar, de Relax, Detox, en Muscle Sooth. Je kan de body olie direct aanbrengen op je lichaam, gebruiken als massage olie of toevoegen aan het badwater voor aromatherapie. Doordat je de oliën op je lichaam smeert neemt het lichaam de stoffen beter op dan bijvoorbeeld in de thee.

De Relax body olie bevat rustgevende lavendel. Gebruik deze body olie na een lange dag om je heerlijk te ontspannen. Vlak voor het slapen kun je een heerlijk een bad nemen of masseer je slapen in voor een diepe ontspannen en rust.
Mantra: pratistham dhehi (ik vind mijn rust in de voeding)
Chakra: Relax balanceert alle chakra'sDe Detox bevat verfrissende citroengras en reinigende jeneverbes. Deze natuurlijke ingrediënten helpen je elke dag om te aarden en de giftige stoffen af te voeren. Je lever en nieren worden namelijk hierdoor geactiveerd, welke ervoor zorgen dat de giftige stoffen het lichaam kunnen verlaten. Deze body olie helpt ook tegen cellulitis.
Mantra: om benza sato hung (mantra van de zuivering}
Chakra: Detox balanceert alle chakra's


Muscle Soothe body olie heeft warme en bos tinten van gember en marjolein, deze stoffen hebben een opmerkelijk kalmerend effect op de spieren. Smeer je spieren in na de oefeningen, zodat je spieren alvast warm worden. Ook na de oefening kun je jezelf insmeren tegen spierpijn. De ingrediënten helpen ook bij borst- en buikpijn.
Mantra: Anamaya dhehi (mijn lichaam kan worden gevoed}
Chakra: Muscle Soothe balanceert alle chakra'sRoll-On Wellness
De rollers zijn handzaam en kun je overal mee naartoe nemen. Het stimuleert de gewenste gebieden, maar je kan het ook gebruiken als natuurlijk parfum. Geschikt voor op je polsen, derde oog of je slapen. 
De Ground Roller zorgt voor een relax gevoel, dat je makkelijker kan gronden en verminderd stress. Dat komt door de Sandelhout, Cederhout en mirre.
Gebruik de roller als je rustig wilt worden, focus mist en gestressed voelt.

Mantra: apanam dhehi {de neerwaartse bewegende energie kan worden gevoed}
Chakra: Muladhara {basis}
Gelegen aan de voet van de wervelkolom, vertegenwoordigt deze chakra onze geboorte en het gevoel om verbonden te zijn met de aarde. De chakra regelt seksualiteit, stabiliteit, en veiligheid. Gandha {het dagelijks gebruik van geurende stoffen om je welzijn te verbeteren} voor deze chakra zijn vetiver, mirre, gember, cederhout, sandelhout. Een andere naam voor deze chakra is de wortel chakra, zoals wortels het lichaam en de ziel met de aarde verbindt en zijn energie haalt uit de grond.


De Roller Salute is een echte uplifter. Door de pittige en verkwikkende grapefruit en bergamot, worden je immuunsysteem en mentale helderheid gestimuleerd. Kun je wel even een oppepper gebruiken of heb je last van een jetlag? Gebruik dan de roller Salute voor een opliftent effect.
Mantra: Pranam Delhi {de opwaartse bewegende energie kan worden gevoed
Chakra: Salute werkt voornamelijk op de manipura (solar plexus) chakra.
Gelegen in de bovenbuik, is deze chakra gerelateerd aan onze gevoelens van eigenwaarde, zelfbeheersing en zelfvertrouwen. Gandha voor deze chakra zijn zoete venkel, lavendel, sandelhout en bergamot. Deze chakra is alles over de perceptie van wie je bent, het is het centrum van je gevoel van eigenwaarde, je wilskracht, zelfdiscipline, evenals warmte in je persoonlijkheid. De energie van deze chakra kunnen je in actie en beweging zetten.De goddelijke jasmijn en de verfrissende cipressen in de roller Balance, zorgen voor balans op elk niveau. Vooral het hormonaal niveau wordt extra gestimuleerd. Er zitten zeven essentiële oliën in {voor elke chakra één} die de beste mix zijn voor de perfecte balans, als een natuurlijke afrodisiaca!
Mantra: vyapam Delhi {de circulerende energie kan worden gevoed}.
Chakra: Balance werkt voornamelijk op de Svadhisthana (sacrale) chakra.
Gelegen in het heiligbeen, is deze chakra gerelateerd aan het urogenitale systeem en de bijnieren. En heeft betrekking op relaties, fundamentele emotionele behoeften, plezier en creativiteit. Gandha voor deze chakra zijn cederhout, sandelhout, cipres, patchouli, oranje. Deze chakra beïnvloedt verschillende fysieke gebieden van je lichaam, zoals de bijnier, lever, de bovenste darmen samen met de geslachtsorganen, alvleesklier en de maag. Naast het beïnvloeden van je fysieke lichaam, zal de sacrale chakra de creativiteit en persoonlijke relaties helpen verbeteren. Wanneer uw sacrale chakra uit balans is, kan je lichaam reageren met rugproblemen en vruchtbaarheid kwesties.


Waarschuwingen
De olie is alleen voor uitwendig gebruik en niet te gebruiken tijdens de zwangerschap. De producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten