OVER BEWUSTGOED
BewustGoed is de Eco Lifestyle winkel met Shop, Events & Blog, gevuld met dagelijkse inspiratie voor een mindful en groen leven!


Het verhaal van BewustGoed
 
BewustGoed is opgericht in 2010 door Laura Veldman met als missie een de wereld een klein beetje beter, mooier (groen) en gezonder te maken. In 2015 heb ik, Christa van Drie het stokje overgenomen en wil deze missie graag voort zetten, om ook jou te kunnen inspireren met het Bewust Leven virus! Hoe doe ik dat?
BewustGoed bestaat uit een Webshop, Blog en verschillende Events waar je aan kunt deelnemen. Ook is BewustGoed actief op Social Media en markten waarbij je de producten uit de Webshop live kunt bekijken.

Blog
Op het BewustGoed Blog vind je artikelen over een mindful en groen leven, eco beauty, eerlijke kleding, health, Yoga en een bewuste lifestyle. Verder lees je achtergronden en interviews van designers en de makers van de producten. Ik deel simpele DIY (huid)verzorging recepten en Feel-Good food recepten, handige Eco bespaar tips en Upcycle/Recycle ideeën en natuurlijk BewustGoed nieuws.

Wil je alle Blog-artikelen volgen vul dan rechts je e-mail adres is.Webshop

In de BewustGoed Webshop vind je een natuurlijke huidverzorging en bewuste cosmetica met biologische ingrediënten, mooie duurzame Yogakleding, eerlijke mode en een collectie eco woon & lifestyle items met onder andere biologische thee en meer goeds!


De collectie is met aandacht uitgezocht en geselecteerd en met liefde samengebracht. Mijn persoonlijke favoriete duurzame items, aangevuld met echte eco must haves.

Ben je benieuwd, bekijk dan hier de Webshop!Over Christa

Ik ben Christa van Drie, eigenaresse van BewustGoed  en ik woon samen met mijn 2 cavia's en probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven! De laatste jaren ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in een duurzaam en groen leven. Zo ben ik gaan consuminderen en mijn uiteindelijke droom is om in een Tiny House te gaan wonen. Nu woon ik in een oud schoolgebouw {antikraak} en probeer zo mijn voetdruk op de aarde kleiner te maken en met mijn wonen ook een sociale behoefte te vullen door in panden te wonen die anders in verval raken.


Een Bewust Leven begint bij jezelf, dat inspireert andere weer om ook gezonder en bewuster te leven. Een bewust leven is niet altijd even makkelijk, je denkt na over zaken waar andere misschien nooit over nadenken. Met BewustGoed wil ik je graag hierin ondersteunen en inspireren om verder te gaan en laten zien dat het ook leuk is.


Over Mischa
Mijn naam is Mischa en ik ben sinds januari 2016 werkzaam bij BewustGoed. Ik zal Christa assisteren bij haar werkzaamheden.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de Nederlandse natuur om foto's te maken van de verschillende natuurlandschappen die Nederland rijk is. De Hoge Veluwe vind ik het leukst om de bezoeken door de diversiteit met de zandvlaktes en de bossen. Hier leeft ook het Edelhert, een prachtig beest, die hier onder andere zijn thuis heeft gevonden.

Waar ik ook vaak te vinden ben is in mijn keuken, om daar de overheerlijkste gerechten te bereiden. Mijn persoonlijke favoriet is de lasagne uit de oven. Toen ik een paar jaar geleden in Italië was en daar de lasagne had gegeten was ik meteen verkocht!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten