woensdag 23 december 2015

WONEN & LEVEN l Jurianne Matter

DE COLLECTIE VAN JURIANNE MATTER IS VROLIJK EN TOVERT EEN LACH OP JE GEZICHT TELKENS ALS JE VOORBIJ LOOPT!Met de hippe designs en de vormen uit de natuur is de collectie van Jurianne Matter een lust voor het oog. Alle producten zijn fairtrade en zuur- en chloorvrij. De Vega-Fast inkt die gebruikt wordt, is van plantaardige basis, dus nog milieuvriendelijk ook!

Theedoeken
Jurianne Matter was ernorm geschokken toen ze er achter kwam hoe het in de conventionele katoenindustrie er aan toe ging, vandaar dat ze besloot om haar producten duurzaam te gaan produceren. De motieven op de theedoeken zijn vrolijk, dragen het GOTS organic logo en zijn van 100% organische katoen. De afmeting is 50 x 70 cm.

Papier
Met de papier collectie kun je je eigen decoratie maken. Gezellig aan de keukentafel alleen of met je kids. De papieren sets worden in uitgestanste vellen naar je opgestuurd en er is genoeg ruimte om je eigen draai aan het ontwerp te geven, door eigen papieren, teksten of linten er aan toe te voegen!

Multifunctioneel
De papieren sets kun je naast decoratie ook gebruiken als leuke wenskaart, cadeau, slinger of voor in de kerstboom!

Afval
Alle verpakkingen zijn van maismeel, dat betekent dat ze composteerbaar zijn en je ze dus in de GFT-bak mag doen of natuurlijk in je eigen composthoop.

GO GREEN! EN SHOP JURIANNE MATTERGeen opmerkingen:

Een reactie posten