dinsdag 22 december 2015

BEAUTY & SKIN CARE l Duurzame Cosmetica

ONDERSTAAND VIND JE DE NIEUWE COSMETICA PRODUCTEN VAN BEWUSTGOED.

DUURZAME COSMETICA
Nieuw bij BewustGoed zijn de duurzame cosmetica producten van INK. INK is een elegant Deens cosmetica merk van de ontwerper Dennis Knudsen.

Alle producten zijn parabeen- en parfumvrij, hebben een diepe kleurintensiteit en een perfecte functionaliteit.

Over de ontwerper
Dennis Knudsen is ooit begonnen als kapper maar al snel ontdekte hij ook de kunst van de make-up. Hij is erg veelzijdig, zijn visagie portfolio bestaat van extravagant tot natuurlijk simpel, vandaar dat vele bekende Hollywood-sterren hem een warm hart toedragen. Ook mocht hij de styling doen voor het huwelijk van Prinses Marie en Prins Joachim van Denemarken.
Dennis Knudsen is erg sportief zo heeft hij de zwarte band Tai Kwon Do, loopt hij de marathon van New York, Lanzarote en natuurlijk in Denemarken. Daarnaast is hij aerobics instructeur en heeft hij de Iron Man triatlon gelopen.


OOGSCHADUW
Er zijn 4 verschillende basis kleuren opgenomen in het assortiment, Koper, Bruin, Beige en Groen. Deze matte oogschaduw is kleurrijk en gemakkelijk te blenden. Als je de oogschaduw nat maakt wordt de kleur nog intenser en blijft langer zitten.  Breng de oogschaduw eenvoudig aan met je vinger of met het bijgeleverde borsteltje.

BewustGoed omdat:
- bevat organische vitamine E
- vrij van parabenen
- vrij van parfum


VOLUME LIP COLOUR
Deze 2-in-1 Lipgloss en Lipstick is zacht, voed, beschermt en hydrateert de lippen. De Volume Lip Colour is beschikbaar in 4 kleuren, Terracotta, Cherries, Plum en Rose. Voor deze Volume Lip Colour is een werkend ingrediënt ontwikkeld, VolulipTM. Dit is een natuurlijk extract van de Portulaca Pilosa, een bloeiende plant dat groeit in het zuiden van de Verenigde Staten en op de Caribean. Dit ingrediënt zorgt voor een verbeterde lip-structuur, zodat ze er vol en verzorgd zien.
Tevens zit er in de dop een LED-lichtje en een spiegel op het flesje zodat je ook in het donker je lippen kunt bijwerken.


BewustGoed omdat:
- bevat  natuurlijke amandelolie
- bevat organische jojoba-olie
- bevat biologische goudsbloem olie
- vrij van parabenen
- vrij van parfum
- incl. spiegel en LED-lampje


NAGELLAK
De nagellak van INK is sneldrogend en heeft een mooie, langdurige dekking. Glanst mooi en is verkrijgbaar in 4 kleuren, Coral, Purple, Orange de felle kleur Pink.

BewustGoed omdat:
- zonder DBP Tolueen, Formaldehyde, kamfer en Ftaalzuur.
- vrij van parabenen
- vrij van parfum
- snel drogend


GO GREEN! SHOP DUURZAME COSMETICA


Geen opmerkingen:

Een reactie posten