woensdag 16 december 2015

NATUURLIJKE HUIDVERZORGING & DUURZAME COSMETICA


STEEDS MEER PERSONEN MERKEN DAT HET GEBRUIK VAN NATUURLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN BELANGRIJK IS VOOR DE GEZONDHEID EN VOOR HET MILIEU!

 

DE HUID IS ONS GROOTSTE ORGAAN!


We vinden het belangrijk deze goed te verzorgen zodat deze goed beschermt, gevoed en verzorgt is. De huid beschermt ons op haar beurt voor invloeden van buitenaf, zoals weersinvloeden en is mede verantwoordelijk voor de regulatie van onze lichaamstemperatuur en het effectief weren van infecties van buitenaf. Dit doet onze huid vanzelfsprekend, een natuurlijk proces.
Daarnaast weerspiegeld een goed en mooi verzorgde huid, een goede gezondheid en is het belangrijk dat je huid haar natuurlijke balans, schoonheid en glans behoud.

Waarom natuurlijke huidverzorging?
Het natuurlijke proces wordt onderbroken en ontregelt door het gebruik van synthetische en chemische ingrediënten en niet huideigen stoffen, welke vaak in reguliere huidverzorging is verwerkt. Ze kunnen zelfs lichamelijke processen, zoals de hormoonhuishouding, ontregelen.
Het doel en de basis van natuurlijke huidverzorging is het evenwicht van de huid op natuurlijkerwijze te voeden en te herstellen. Daarbij is het belangrijk dat de zuurgraad, de vetmantel en de natuurlijke bacteriën van de huid in balans blijven. Zij ondersteunen het verzorgende en herstellende vermogen van de huid. De ingrediënten waaruit natuurlijke huidverzorging is samengesteld zijn afkomstig uit de natuur.


Wat is natuurlijke verzorging en wat maakt een product natuurlijk?


Niet alle natuurlijke huidverzorging is 100% zuiver. Als er in een product al één natuurlijke grondstof verwerkt is mag het verkocht worden als een natuurlijk product.
Op dit moment is een `natuurlijk verantwoord leven` heel populair en zo geven producenten hun producten het label 'organisch' of `natuurlijk` en voeren een goede marketing strategie. Dit houdt wel in dat je als consument goed moet opletten wat nu wel en niet een geheel zuiver of natuurlijk  product is.
De term 'biologisch' is bij de wet beschermt en mag niet zomaar op een etiket worden gezet.


BewustGoed en natuurlijke huidverzorging


Bij BewustGoed is er met zorg en zonder compromis onze hippe eco collectie samengesteld. Het natuurlijke huidverzorgings-assortiment bestaat zowel uit natuurlijke, gecontroleerde, alsmede certificeerde producten.
Bij de natuurlijke huidverzorgingsproducten staan de ingrediënten vermeld. Daarnaast vind ik dat de productie en de verwerking van het product ecologisch verantwoord en vriendelijk moet zijn en zijn de producten niet getest mogen zijn op dieren.
BewustGoed heeft een hele fijne collectie natuurlijke huidverzorgingsproducten. De natuurlijke huidverzorgingsproducten in onze collectie zijn vrij van:


  Paraben
  Minerale oliën
  S.L.S. of natriumdodecylsulfaat
  S.L.S. of natriumdodecylsulfaat
  Synthetisch parfum & conserveringsmiddelen
  Synthetische kleurstoffen.
  G.M.O. of genetically modified organism
  Testen op proefdieren

 

Wat voor goeds zit er in de natuurlijke huidverzorgingsproducten van BewustGoed?


  Goede vetten uit plantaardige oliën en boters, bijenwas - of bij vegan producten, sojawas.
  Natuurlijke planten, bloemen en kruiden extracten, etherische oliën en/of andere natuurlijke grondstoffen.
 Bevatten veel vitaminen & mineralen.

GO GREEN! EN SHOP NATUURLIJKE HUIDVERZORGING- OF COSMETICA PRODUCTEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten