woensdag 16 december 2015

NATUURLIJKE BABY HUIDVERZORGINGHET HUIDJE VAN JOUW BABY'TJE IS NOG TEER EN GEVOELIG 

Het huidje beschermt jouw kindje voor invloeden van buitenaf, zoals weersinvloeden en is mede verantwoordelijk voor de regulatie van de lichaamstemperatuur en het effectief verweren van infecties van buitenaf. Dit doet de huid vanzelfsprekend, een natuurlijk proces.
Het is belangrijk te kijken naar de ingrediënten die gebruikt worden in een baby verzorgingsproduct. Bij synthetische verzorgingsproducten wordt het natuurlijke proces onderbroken en ontregelt door het gebruik van synthetische ingrediënten en niet lichaamseigen stoffen.

Raadpleeg de foute stoffen lijst. Hier vind je de synthetische stoffen, hun eigenschappen en invloed.

Natuurlijke verzorgingsproducten behouden het evenwicht van de huid en helpt het op natuurlijke wijze te voeden en te herstellen. De zuurgraad, de vetmantel en de natuurlijke bacteriën van de huid blijven in balans en ondersteunen het verzorgende en herstellende vermogen van de huid. De ingrediënten waaruit een natuurlijk verzorgingsproduct is samengesteld zijn afkomstig uit de natuur.

De baby verzorgingsproducten die je bij BewustGoed koopt zijn gemaakt met natuurlijke en
biologische  ingrediënten en vrij van parabenen, S.L.S., minerale oliën, synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen en andere schadelijke stoffen.

Ze zijn wel gevuld met goede vetten uit plantaardige oliën, boters & was, etherische oliën en ze bevatten veel vitaminen en mineralen, zijn eco- en diervriendelijk geproduceerd en zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Op dit moment vindt je bij BewustGoed de merken Balm Balm 100% Organic Skincare en Figs & Rouge Balm voor je baby.

GO GREEN! EN SHOP NATUURLIJKE BABY HUIDVERZORGINGGeen opmerkingen:

Een reactie posten