donderdag 17 december 2015

DUURZAME YOGA KLEDINGYOGA KLEDING MOET COMFORTABEL ZIJN, GOED PASSEN, BEWEGINGSVRIJHEID GEVEN EN SOEPEL VALLEN.Belangrijk bij Yoga Kleding zijn ook de materialen,
zoals luchtige en lichte stoffen met een hoge kwaliteit. Het gebruik van duurzame en eco vriendelijke materialen dragen daar zeker aan bij. Daarbij wil je er mooi uitzien in jouw Yoga Kleding!
Onmisbaar voor jouw Yoga beleving, mooie en verantwoorde Yoga Kleding!

De collectie Yoga Kleding in de BewustGoed shop, worden van natuurlijke materialen gemaakt als katoen uit organische teelt, lyocell en bamboe. De Yoga Kleding is ethisch verantwoordelijk geproduceerd en heeft ook nog eens een hoog fashion gehalte. BewustGoed biedt een uitgebreide collectie duurzame Yoga Kleding. Zoek je mooie, goed zittende, verantwoorde en fashionable Yoga Kleding dan ben je hier dus op het juiste adres.

Wil je graag de Yoga Kleding van BewustGoed 'live' passen, dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Stuur me een e-mail, bel of Watsapp me:

info@bewustgoed-winkel.nl

06-12038259


Bij BewustGoed is het assortiment Yoga Kleding met aandacht samengesteld en is gelet op al de bovenstaande `eisen` en `voorwaarden`. Op dit moment vindt je bij BewustGoed de Yoga Kleding van de 3 eerlijke topmerken Asquith London, Mandala & Wellicious.
Ook kun je de Yoga Kleding, zoals de mooie tops, shirts & singlets dragen op een stoere spijkerbroek of pantalon. Maak je outfit af met een wrap of cardigan!


GO GREEN! EN SHOP DUURZAME YOGAKLEDING

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten