donderdag 17 december 2015

EERLIJKE MODE


EERLIJKE MODE IS DUURZAAM, MILIEUVRIENDELIJK, ETHISCH VERANTWOORD, ZIT LEKKER EN MISSCHIEN WEL HET BELANGRIJKSTE HET IS STIJLVOL!
 
 

De eerlijke mode in de BewustGoed collectie


Bij BewustGoed is de collectie eerlijke mode met aandacht samengesteld. Er is gekozen voor designers en fabrikanten, welke staan voor duurzaam, milieuvriendelijk en hebben en ethisch verantwoorde productie en een stylish design met hoogwaardige eco vriendelijke en duurzame materialen. Schoonheid en kwaliteit gaan hand in hand met eco en fair. BewustGoed werkt samen met de merken Asquith London, Mandala & Wellicious.
De collectie eerlijke mode bestaat uit kleding & accesoires gemaakt van natuurlijke stoffen, hoogwaardige blends, gemaakt van duurzaam, natuurlijk en gerecycled materiaal.

Productie & verwerking


Bij de productie van de kleding wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteeld katoen, natuurlijke vezels gemaakt van bamboe, vlas en eucalyptus {lyocell} en duurzame blends zoals linnen met een vleugje biologisch katoen. Daarbij is het belangrijk dat de kleding is vervaardigd op een milieuvriendelijke en ethisch verantwoordelijke wijze, waarbij respect voor natuur, dier en mens voorop staan.

Materialen & stoffen

 


Binnenkort vindt je hier meer informatie over de materialen en stoffen.

 Biologisch katoen of organic Cotton
 Bamboe
 Lyocell

 Linnen
 Wol
 Zijde
 Cashmere
 Modal
 Elastaan
 Tencel


Wil je graag de Fashion Kleding van BewustGoed 'live' passen, dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Stuur me een e-mail, bel of Whatsapp me:


info@bewustgoed-winkel.nl

06-12038259

GO GREEN! EN SHOP EERLIJKE MODE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten